top of page

Deze vakantiewoning in Érezée is perfect voor een groepsvakantie onder vrienden, familie of collega's.

Geniet van een echte luxe-ervaring in de Belgische Ardennen!

Er zijn 9 ruime slaapkamers, telkens op een unieke manier afgewerkt.

De maximum capaciteit van deze hoeve is 25 personen.

Gelijkvloers lounge & bar

Perfect om aan de gezellige haard te ontspannen na een dag vol activiteiten. Onze bar is steeds voorzien van een grote gevulde koeltoog met frisdranken, bieren en wijnen. De prijslijst hiervan is beschikbaar. Een niveau lager is onze wijnkelder. Deze is in alle authenticiteit bewaard gebleven. De gewelven onder de grond zorgen voor een aangename temperatuur. Hier kan je ook onze waterbron terug vinden die de boeren vroeger gebruikten om de dieren, die hier beschut stonden, te voorzien van water.

Gelijkvloers living

Een leefruimte waarin bar, eetkamer en woonkamer harmonieus werden samengebracht. Een gevoel van ruimte, veel licht en gebruiksgemak. De grote raampartijen brengen je direct in verbinding met een prachtige omgeving. 's Avonds zorgt de haard voor extra gezelligheid.

Gelijkvloers keuken

Een keuken met groot werkblad en kookeiland sluit aan op de leefruimte en biedt alle ruimte om in groep te kokkerellen en heerlijke gerechtjes op tafel te toveren. Een complete keuken die je zeker zal aanstaan.

De eetkamer is voorzien van voldoende zitruimte. Tegen de wand heb je een groot interactief televisiescherm, ideaal voor meetings, maar ook voor een amusante avond met de hele groep. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wellness

Onze hoeve is voorzien van een ruim binnenzwembad,

de grote schuiframen geven niet alleen een prachtig uitzicht op de omgeving maar geven je ook meteen

toegang tot het zonneterras.

Aansluitend bij het zwembad bevindt zich een sauna met toiletruimte en douche.

Een glaasje champagne erbij en relaxen maar.

Ontspanningsruimte

Via de woonkamer kan je een trap nemen naar een tussenverdieping waar er verschillende amusementspelen ter beschikking staan. Pooltafel, arcades, darts...

je zal je geen moment vervelen.

 

1ste Etage

Via de trap kom je terecht op de eerste verdieping waar zich vijf slaapkamers bevinden. Alles is hoogwaardig afgewerkt met respect voor oude, duurzame materialen. Elke kamer is op maat gemaakt en ontworpen.

Zo heeft elke ruimte zijn eigen karakter.

Lekker wegdromen doe je hier niet enkel met gesloten ogen...

2de Etage

De tweede verdieping beschikt over vier slaapkamers die elk op zich authenticiteit uitstralen. Via de gang kom je terecht in de master bedroom. Onze pièce de résistance.
Hoge nokken, veel lichtinval, eindeloos mooi uitzicht dankzij de grote raampartijen en het balkon, laten je ontwaken in een klein paradijs.
Geniet van rust in een prachtige omgeving.

_NIVEAUS_SLB-01.jpg
_NIVEAUS_SLB-02.jpg
bottom of page