vakantiehuis-ardennen_sous-le-bois

De omgeving

Onze gîtes zijn gelegen in Erezée, vlakbij Durbuy. Een rustige en groene gemeente in het hart van de Ardennen. Dé locatie bij uitstek om tot rust te komen en volledig te herbronnen. In onze prachtige gemeente zelf kan je tal van activiteiten beleven en ook in de ruimere regio vind je tal van  rustgevende, uitdagende of verrassende locaties en activiteiten.

Afstand: 10km

Het Labyrint van Barvaux

In dit uitgestrekte maïsveld ligt een groot doolhof. Het is een waar plezier om in dit gigantisch labyrint verloren te lopen. Er zijn 9 te ontdekken zones die je verschillende animaties aanbieden. Elk jaar is er een nieuw thema
Afstand: 10km

De grotten van Hotton

Minder gekend maar zeker even mooi als de grotten van Han-sur-Lesse. U daalt er 65 meter onder de grond. Daar openbaart er zich een ondergrondse rivier en een kloof van wel 30 meter diep. Het bezoek neemt ongeveer 1u30 in beslag. De gemiddelde temperatuur is er 12 graden, warme kledij is een aanrader!
Afstand: 12km

Parc Chlorophylle

Ontdek samen met de hele familie de fauna en flora van onze Ardennen. Het park stelt u een 30-tal attracties voor en dit op een educatieve, en voor de kinderen, op een aantrekkelijke wijze
Afstand: 10km

Le golf de Durbuy

Eén van de mooiste en meest technische banen in België. Gelegen in het hart van de bossen. Prachtige vergezichten op de met bomen begroeide valleien. Net door deze geografische ligging is een goede techniek en concentratie vereist.
Afstand: 5km

Riveo – Centre d’interprétation de la rivière

Riveo nodigt ons uit om z’n rivier en de natuur errond te leren kennen. Men ziet er verschillende aquaria, animaties en tentoonstellingen rond het thema rivier. Je kan er genieten van een opmerkelijke tuin (1500m2) en een minigolfterrein.
Afstand: 5km

Wéris en zijn megalietenveld

Het dorp Wéris staat bekend als beheerder van één van de grootste concentraties aan megalieten (dolmen en menhirs) in het land. Het dorp staat tevens op de lijst van de mooiste dorpjes in Wallonië.