vakantiehuis-ardennen_sous-le-bois

Renovatie

Deze vakantiewoning in Érezée werd volledig gerenoveerd om maximaal comfort en luxe te garanderen. Ontdek dit vakantiehuis in de Ardennen voor uw groepsvakantie onder vrienden, familie of collega’s.

Er zijn 9 ruime slaapkamers, telkens op een unieke manier afgewerkt. Ontdek hieronder het hele renovatieproces. 

Nieuw leven voor een
historische gîte...

Deze historische woning werd gebouwd in 1744 en bleef decennialang binnen dezelfde familie. Toen de laatste familieleden het huis echter verlaatten, kwam de woning in verval. We renoveerden de woning met het hoogste respect voor de authentieke bouwstijl en de hedendaagse bouwnormen. 

Gelijkvloers lounge & bar

Perfect om aan de gezellige haard te ontspannen na een dag vol activiteiten. Onze bar is voorzien van een grote gevulde koeltoog. De prijslijst hiervan is beschikbaar. Een niveau lager is onze wijnkelder. Deze is in alle authenticiteit bewaard gebleven. De gewelven onder de grond zorgen voor een aangename temperatuur. Hier kan je ook onze waterbron terug vinden die de boeren vroeger gebruikten om de dieren, die hier beschut stonden, te voorzien van water.

Gelijkvloers living

Een leefruimte waarin bar, eetkamer en woonkamer harmonieus werden samengebracht. Een gevoel van ruimte, veel licht en gebruiksgemak. De grote raampartijen brengen je direct in verbinding met een prachtige omgeving. ‘s Avonds zorgt de haard voor extra gezelligheid.

Gelijkvloers keuken

Een keuken met groot werkblad en kookeiland sluit aan op de leefruimte en biedt alle ruimte om in groep te kokkerellen en heerlijke gerechtjes op tafel te toveren. Een complete keuken die je zeker zal aanstaan.

De eetkamer is voorzien van voldoende zitruimte. Tegen de wand heb je een groot interactief televisiescherm, ideaal voor meetings, maar ook voor een amusante avond met de hele groep. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wellness

Onze hoeve is voorzien van een ruim binnenzwembad, de grote schuiframen geven niet alleen een prachtig uitzicht op de omgeving maar geven je ook meteen toegang tot het zonneterras.

Aansluitend bij het zwembad bevindt zich een sauna met toiletruimte en douche.

Een glaasje champagne erbij en relaxen maar.

Ontspanningsruimte

Via de woonkamer kan je een trap nemen naar een tussenverdieping waar er verschillende amusementspelen ter beschikking staan. Pooltafel, arcades, darts…

Je zal je geen moment vervelen.

1ste verdieping

Via de trap kom je terecht op de eerste verdieping waar zich vijf slaapkamers bevinden. Alles is hoogwaardig afgewerkt met respect voor oude, duurzame materialen. Elke kamer is op maat gemaakt en ontworpen.

Zo heeft elke ruimte zijn eigen karakter.

Lekker wegdromen doe je hier niet enkel met gesloten ogen…

2de etage

De tweede verdieping beschikt over vier slaapkamers die elk op zich authenticiteit uitstralen. Via de gang kom je terecht in de master bedroom. Onze pièce de résistance.

Hoge nokken, veel lichtinval, eindeloos mooi uitzicht dankzij de grote raampartijen en het balkon, laten je ontwaken in een klein paradijs.
Geniet van rust in een prachtige omgeving.