vakantiehuis-ardennen_sous-le-bois
Gewoon weg prachtig! Zeer vriendelijk onthaald door de eigenaar. Sauna, binnenzwembad maar in de zomer het gevoel dat je buiten zit. De bar is een zeer cosy plekje waar je fijne momenten kan beleven😉 Op elk detail is hier gelet. Zeer mooi! Kortom... Wij komen nog eens terug! Topweekendje gehad.👍 Sous le Bois

Wes Deboel - Sous le bois

Prachtig verblijf met een fantastische tuin waar achterin de L'aisne voorbij stroomt. De tuin is volledig afgesloten zodat je hond niet weg kan en de achtergrens is de rivier. Excellente bedden en het huis is van alles voorzien. Wij hebben een prachtvakantie gehad en komen hier zeker nog terug.

Veerle - Gîte Fanzel

Afgelopen week een heerlijke top vakantie gehad in de stijlvolle villa. In de corona tijd hier toch vakantie kunnen vieren. De locatie is perfect en is mooi afgelegen. Er zijn goede corona maatregelen getroffen door de eigenaar. Er is overal aangedacht. De kinderen en wij hebben enorm genoten van de ruimte die wij hadden. Mooi prive voetbalveldje, speeltoestellen en binnenzwembad waarbij de schuifpuien open geschoven konden worden bij lekker warm weer. Wij willen hier nog zeker terug komen.

Simone Lam-Poon - Sous le bois

Het contact met de host was super. Verder was het huisje even mooi ingericht en even gezellig als te zien was op de foto's. Wij hebben veel tijd doorgebracht in de veranda aan het haardvuur met prachtig zicht op de tuin en de rivier.

Emma - Gîte Fanzel

Best...Vacation House....ever! Nothing compares to the comfort and beauty of this villa!

Carmen Eeman - Sous le bois

Heel fijne mooie gite, rustig gelegen in een dorpje met vele wandelingen door de bossen rondom. Het huisje is erg gezellig, met een mix van rustiek en modern.

Peter - Gîte Fanzel

Wij hebben een fantastische tijd gehad in dit gezellige huis. TOP locatie met veel wandelroutes in de buurt. We hebben vooral in de veranda gezeten ( werd lekker warm als je de bbq aanstak) met zicht op een afgesloten, grote tuin met riviertje achteraan . Hier kom je helemaal tot rust!

Kelly - Gîte Fanzel